Sporten onder begeleiding van een personal trainer in Eindhoven

Als je sport met een personal trainer weet je zeker dat je de juiste begeleiding krijgt en gemotiveerd blijft. Waar je in een reguliere sportschool wat aan je lot over gelaten wordt, is de personal trainer altijd in de buurt. Professionele coaching zorgt er voor dat je jouw doelen sneller kunt behalen. Daarnaast is de kans op blessures kleiner omdat er meer aandacht is voor hoe de oefeningen worden uitgevoerd.

 

Coaching en training op maat

Bij 2CRE8 Coaching & Training is de training erop gericht om jou je doelen te laten behalen. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van verschillende trainingsmethoden. Welke voor jou het meest geschikt is, hangt af van je doel en je persoonlijkheid. Wij zorgen voor de juiste prikkel die nodig is om jouw doel te behalen. Trainingsschema’s op maat, eventueel gecombineerd met voedingsschema’s zorgen voor een persoonlijke en individuele aanpak. Elke persoon is anders en elk doel is anders. Daarom is personal training bij Trainingsstudio 2CRE8 echt maatwerk.

Wil je weten of personal training ook wat voor jou is? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Trainingsstudio 2CRE8 is gevestigd op een unieke locatie in het Philips Stadion. Door de ruime openingstijden kun je sporten op een moment dat het jou uitkomt.

personal trainer
personal training een op een
carlo
personal trainer in actie

Waarom trainen bij 2CRE8?

Gericht werken aan je doelstelling

Trainen onder professionele begeleiding

Een voedingsschema en trainingsschema afgesteld op jouw doel

Trainen op een unieke locatie: het Philips Stadion!

STEL NIET UIT EN VRAAG EEN KENNISMAKINGSGESPREK AAN!