2CRE8 is jouw sportschool Eindhoven

Ben jij op zoek naar een sportschool Eindhoven? Ben jij er klaar voor om jouw sportieve doelen allemaal waar te maken? Een erg goed idee! Doelgericht met sport bezig zijn is een investering in jezelf. Je voelt je beter, bent gezonder en het is zelfs goed voor je weerstand.

De energie die jij door sporten krijgt straal je uit. Dit merk je weer aan de mensen met wie je omgaat. Die zullen dit ook merken. Beginnen met sporten kan je natuurlijk zelfstandig doen. Toch vertellen we je op deze pagina graag waarom kiezen voor een personal trainer de betere optie is.

Neem direct contact op
Gratis intake gesprek

Helemaal op jou afgestemd

Niemand die je kent heeft precies dezelfde lichaamsbouw. Ook niemand heeft precies dezelfde doelen en achtergrond. Wanneer je begint met trainen, is het verstandig hier rekening mee te houden. Hoeveel jij weegt, hoe oud je bent, hoeveel je hebt gesport in je leven: het is allemaal belangrijk bij een passend trainingsschema. Daar is een personal trainer voor. Deze kan op basis van jouw achtergrond precies uittekenen wat je moet doen om jouw doelen te bereiken. Naast de meest efficiënte manier is dit ook de meest veilige manier van sporten. Blessures ontstaan vaak door te snel te intensief te gaan sporten. Met een personal trainer verklein je deze blessurekans aanzienlijk.

Training bij onze sportschool Eindhoven

Een voedingsadvies passend bij jouw wensen

logo 2CRE8

Naast training is voeding ook erg belangrijk voor een succesvol trainingstraject. Wanneer je wil afvallen is het natuurlijk belangrijk om te gaan bewegen. Doe je dit zonder je voeding aan te passen? Dan zul je zien dat je trainingen veel minder effectief zijn. Een heel streng dieet is ook niet goed. Het beste is om te gaan zoeken naar een nieuw eetpatroon waarbij je lekker eet en wat je vol kunt houden. Hier helpen we je dan ook graag bij. Er is altijd wel een voedingspatroon te vinden waar jij je goed bij voelt, en wat je lekker vindt.

De motivatie vasthouden

Tot slot merken we vaak dat mensen zeer enthousiast beginnen. Je hebt je ingeschreven omdat je er zin in hebt je doelen waar te maken. Iedereen komt de eerste paar keer super fanatiek binnen. Resultaat haal je alleen niet door de sprint, maar door je training vol te houden. Daarom is het erg belangrijk gemotiveerd te blijven. Daarom beginnen we elk trainingsplan met een goed gesprek over jouw wensen, maar ook jouw beweegredenen. Waarom wil je dit zo graag? We merken dat als je dit helder hebt voor je begint, het gemakkelijker is om gemotiveerd te blijven. Daarnaast gaan wij je natuurlijk helpen om vast te houden aan je training zodra je begonnen bent. Door jouw resultaten helder in kaart te brengen en duidelijk te maken wat je allemaal bereikt hebt, ben jij ook over een paar maanden nog minstens zo gemotiveerd om door te gaan.

Jouw mogelijkheden bij 2CRE8

Bij 2CRE8 heb je verschillende mogelijkheden. Om ervoor te zorgen dat jouw trainingstraject zo goed mogelijk aansluit bij jouw wensen, bepalen we samen met jouw in een gesprek welke optie het beste bij jou past. Van small group training tot één op één begeleiding, alles om te zorgen dat jij jouw doelen gaat halen.
Neem gerust contact op voor een intake gesprek. Hierin gaan we het uitgebreid hebben over jouw mogelijkheden en hoe jij van jouw dromen werkelijkheid gaat maken.

Lidmaatschapstest
Gratis intake gesprek